Кой е Ернст Мулдашев?

Ернст Рифтагович Мулдашев,руснакът,който създаде ново направление в медицината-регенеретивна хирургия.

Мулдашев,човек,който е спасил милиони безнадеждно болни.

Като дете,разкава,че странял от другите деца,защото имал проблеми с говора и му се присмивали…,а самият той е с български произход.Майка му е украинка,а баща му татарин от български произход.

Ернст Мулдашев има 2 братя-Албер и Едуард Мулдашев и съпруга-Татяна Мулдашева,както и котарак с комичното име:Глупак.

Преди около 30 години в главата на професора се заражда идеята да създаде лекарство,което да помага на увредените тъкани чрез биополето си.Тези идеи черпи от наскоро завладялата го източна медицина.

Той патентова идеята си и основава институт,в който назначава хора верни нему,които днес са гръбнакът на общуруският център за очна и пластична хирургия.

Но тогавашните социалисти му завиждат за успеха и го наричат шарлатанин,като го смачкват и отнемат свидетелството му за практикуване на медицина.

Той няма какво друго да прави и става еленовъд в Яркутск.
Местният кмет обаче разбира тревогите му и му дава малка стаичка,където с приятелите си е разработил над 90 вида операций,а видовете му алоплант могат да лекуват всякакви болести,да възвръщат крайници или да успокояват и подмладяват просто.

След падането на СССР Ернст е депутат в Руската дума на Елцин в периода 1990-1994.

Освен това той е трикратен шампион на СССР по спортен туризъм,което ограе важна роля за издръжливостта и волята му.

С времето Мулдашев се прочува като Хирурга от гр. Уфа из цяла Русия,а оттам славата му и на неговите лекарства тръгва из целия свят.Спасил е милиони безнадеждно болни,като често прави и благотворителни операций.

Обиколил е целия свят докато е изнасял лекций и е правил демонстраций на уменията си.Има хиляди последователи из целия свят,а методите му за лекуване са признати и патентовани  навсякъде,въпреки,че завистливите и груби хора го наричат шарлатанин.

Освен това той е член на съюза на офталмолозите в САЩ и е дипломиран Мексикански офталмолог.

Някои хора го наричат лъжец,а други гений с индигова аура.
Факта,че е ежедневно спасява десетки хора заслужава внимание!
Има над 300 научни публикаций в руския и чуждестранен печат,а самият той не крие слабостта си към България!

Накратко-това е Ернст Мулдашев.

Човека,който даде основи на алтернативната медицина,която след откриетиието на алопланта предстои да се променя още и още.

Но голямо внимание трябва да обърнем върху неговите научноизследователски експедиций търсещи люлката на човечеството,само,че не в Африка,ами …в Тибет!

В края на 1995 г. в главата ми започва да се върти въпроса защо хората се гледат в очите.Провежда изследване,с което установява уникалността на човешките и разбира,че те са управлявани от механизъм хиляди пъти помощен и от най-мощния компютър.След още изследване дава началото на офтал-геометрията-наука работеща с математика и с медицина едновременно и помагаща при неговите операций.Нещо повече-чрез тази наука може да бъде определен характера на един човек.

Приятел на Ернст се връща от Тибет и му разказва за тайнствените очи,които постоянно виждал по тибетските храмове.Мулдашев,любопитен,използва офтал-геометрията и научава за нечовешката мъдрост на тези очи.

Воден от интерес,той разкрива,че местните легенди твърдят,че Тибет е люлката на човечеството.Той прави изследване на всички човешки очи по света и стига до извода,че наистина хората са произлезли от Тибет.Прави цели 4 схеми на разпространение на хората от Тибет по света.След това великият офталмолог започва да се рови из трудовете на Посветените Елена Блаватская и Николай Рьорих,които доста оплетено и завъртяно говорят за Тибет и експедицийте им там и намекват,че Тибет е родината на всички хора.

Мулдашев изготвя подробен доклад за това и го праща в Международната академия на науките към ООН.Оттам са заинтересовани много и така,след няколко речи,в които Мулдашев говори за Тибет и за вярата му в Бог и за подсъзнанието-са му отпуснати средства,с които да направи експедиция до Тибет през лятото на 1996 г.

Ернст взима подбрани хора с него,екипира се за експедицията и в началото и се спира в Индия,където разпитва местните свами,от които научава за йогите,сомати и получава намеци за миналите цивилизаций.

Всичко това той разказва в първата част на книгата си(първата посветена на тайните на Вселената)-„От кого сме произлезли?“.Също така Ернст прави компютърна възстановка на очите от будистките храмове и разбира,че тези очи са или на атлант или на лемуриец.

Във втората част на книгата-той разпитва и тибетските свами,които потвърждават всичко,и които подробно му говорят за Шамбала,Генофонда на човечеството,за миналите цивилизаций и за състоянието сомати и неговата роля.

В третата част на книгата си той прави философстки разсъждения за живота,доброто,злото,любовта и подрежда фактите изложени в книгата.Също така говори и за проблемите на днешното руско общество и как могат да бъдат избегнати те.Въобще все полезна информация.

През 1997 г. прави втора експедиция до Тибет,в която изучава йогите,които му казват,че той има слънчева аура и затова е избран от Бог,за да разкрие някои от тайните.Той пише и книга за тях в момента-„Кои са йогите?“

 През 1998г. прави трета експедиция,в която открива живата и мъртвата вода,и чрез която създава нови видове лечение.За тях в моемнта също пише книга-„В търсене на живата и мъртва вода“

След това пише втората книга от поредицата-„Трагичното послание на древните“,в което се потапя в номерологията и разкрива защо хората от миналото са загинали.Разкрива и ролята и ролята на монументите.

Третата му книга е „Златните плочи на Харати“,в която описва първата част на четвъртата си експедицията до Тибет,където разговаря с Непалските лами и те му казват за входовете къ Шамбала,а самият професор се сблъсква неколкократно с тях.

В Четвъртата си книга „В обятията на Шамбала“,която е и предпоследна от серийте на петте книги“В търсене на града на боговете“,разкрива,описва,скицира,и заснема легендарния Град на Боговете,като му се отдава да види и Статуята на четящия човек,където са скрити златните лемурийски плочи.Мулдашев се сблъсква със странни небесни очи,кръгове в полетата и странни санскритски надписи.След това вижда странно сияние,от което се сеща за и описва камъка Шантамани и неговата роля.Говори за Кайлас,посещава,рисува и заснема Кайлас както и Доброто и Злото езеро,а също и пещерата на Миларепа-йога и Скалния манастир под монумента Гомпо-Панг и Дома на Щастливия камък.

След това посещава и Долината на смъртта,където легендата гласи,че лошите хора умирали.Мулдашев не умира,а се отървава с остра болка в стомаха,която го измъчва до края на експедицията,която завършва,когато той посещава Мястото на гладния дявол и се сблъсва с осемте(от девет)части на камъка Шантамани.И накрая на книгата говори подробно за Блаватская и Рьорих.

Следващите му успехи са експедицията в Египет,Ливан и Сирия,както и експедицийте до Монголия,където легендите говорят,че се намира деветото парче Шантамани,и остров Пасха.

В момента той пише книги за тези експедиций.А иначе пише и книга,в която обобщава идеите,които му идват от експедицийте наречена „Матрицата на живота на Земята“ където той говори за устройството на световете,за Бог и за четирите тела на човека.

А съвсем скоро Мулдашев ще направи експедиция и до България на същата научноизследователска експедиция,в която ще разследва много мистични места,за които Ванга е намеквала,а пък никой от останалите българи нямаше смелостта да разкрие!

Успех на Мулдашев по пътя му към безсмъртието!

Изображение

Вашият коментар